- בצק מחמצת לפיצה
- רוטב עגבניות איטלקי
- גבינת מוצרלה
- טרייהפלפלים אדומים קלויים, פרוסים
- ארוגולה טרייה
- חומץ בלסמיש
- שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- בצק מחמצת לפיצה
- רוטב עגבניות איטלקי
- גבינת מוצרלה
- טרייהפלפלים אדומים קלויים, פרוסים
- ארוגולה טרייה
- חומץ בלסמיש
- שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות:
מלאו סיר גדול במספיק מים כדי לבשל בנוחות את כמות הרביולי שיש לכם. השתמש בערך 4-6 ליטר מים עבור כל קילו רביולי. מוסיפים מלח למים אם רוצים, זה יכול לשפר את הטעם.
מניחים את הסיר על אש גבוהה ומביאים את המים לרתיחה עד בעבוע.
מוסיפים בזהירות את הרביולי למים הרותחים אחד אחד. מערבבים אותם בעדינות כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר או זה לזה.
מבשלים את הרביולי לפי הוראות האריזה, לרוב כ-2-5 דקות לרביולי טרי ו-4-6 דקות לרביולי קפוא. היזהר לא לבשל אותם יתר על המידה; הם צריכים להיות אל דנטה- רכים אך עדיין מעט מוצקים לנשיכה.
במחבת נפרדת מחממים שמן זית ומטגנים את השום הטחון.
מוסיפים למחבת עגבניות מרוסקות ובזיליקום קצוץ, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את רוטב העגבניות בזיליקום כ-10 דקות עד שהוא מסמיך והטעמים מתמזגים יחדיו.
מגישים את הרביולי המבושל בתוספת רוטב עגבניות בזיליקום ומקשטים בגבינת פרמזן מגורדת.
תהנו!